Επιλεξτε Κατοικια για τις διακοπες σας στην Καρδαμυλη

Στη Νότια Πελοπόννησο, στην Καρδαμύλη της Μεσσηνιακής Μάνης, μέσα σε ένα ελαιώνα 7,5 στρεμμάτων, δημιουργήσαμε 4 αυτόνομες πετρόκτιστες κατοικίες με σεβασμό στο περιβάλλον και την παράδοση. Η απόσταση από τη γνωστή παραλία "Ρίτσα" με τα πλούσια βότσαλα και τα καθαρά νερά, είναι 200μ περπατώντας μέσα από μονοπάτι με ελαιόδεντρα και 3 λεπτά με το αυτοκίνητο. Η απόσταση από το κέντρο του χωριού και τα Σουπερ Μάρκετ είναι 400μ και διαθέτουμε ποδήλατα για τις κοντινές διαδρομές.

Στις κατοικίες χρησιμοποιούμε πέτρα, ξύλο αλλά και σύγχρονα υλικά εξασφαλίζοντας με αυτό τον τρόπο τον οικολογικό χαρακτήρα τους και την ενεργειακή οικονομία τους. Η εξωτερική δόμηση με τοπική πέτρα, τα ενεργειακά κουφώματα, η εσωτερική θερμομόνωση και ηχομόνωση, τα ηλιακά συστήματα ζεστού νερού και τα ενεργειακά τζάκια είναι ένα δείγμα του οικολογικού και ενεργειακού χαρακτήρα των 4 κατοικιών. Διατίθεται δωρεάν χώρος πάρκινγκ.

Οι κατοικίες εξυπηρετούν από 2 έως 4 άτομα και είναι διαμορφωμένες ως εξής:

Δύση: Μια διώροφη κατοικία (80 τ.μ.) που έχει στον πρώτο όροφο ένα καθιστικό με τζάκι, βεράντα με θέα στη θάλασσα, πλήρη κουζίνα (με εστιές, πλυντήριο πιάτων και σκεύη) και WC. Στο δεύτερο όροφο δημιουργήσαμε δύο κρεβατοκάμαρες με λουτρό και βεράντα με θέα στη θάλασσα (Μεσσηνιακό κόλπο) και το βουνό (Ταϋγετο).

Άρκτος & Μεσημβρία: Δύο ισόγειες κατοικίες (45 τ.μ.) η κάθε μία, με καθιστικό με τζάκι, βεράντα με θέα στο κτήμα, πλήρη εξοπλισμένη κουζίνα, λουτρό και κρεβατοκάμαρα.

Ανατολή: Ένα Πύργο με ισόγειο (30 τ.μ.) στο οποίο δημιουργήσαμε ένα καθιστικό με τζάκι, μία βεράντα με θέα στο βουνό και το κτήμα, πλήρη εξοπλισμένη κουζίνα και WC. Στον όροφο βρίσκεται η κρεβατοκάμαρα με το λουτρό και το μπαλκόνι με θέα στο βουνό και τη θάλασσα.

Στην είσοδο του κτήματος και σε απόσταση από τις κατοικίες λειτουργεί διακριτικά, τις βραδινές ώρες, η ταβέρνα μας το "Κάστρο".
Στο κτήμα εκτός από τις ελιές που παράγουν εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, έχουμε φυτέψει πορτοκαλιές, λεμονιές και διατηρούμε κήπο με λαχανικά αλλά και χώρους με ζώα, όπως κότες, κουνέλια και κατσίκες. Έτσι έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε στους πελάτες (φιλοξενούμενους) μας φρέσκα προϊόντα παραγωγής μας.

Σας περιμένουμε στο "Kastro - Kardamyli" για να σας προσφέρουμε μοναδικές διακοπές χαλάρωσης και ποιότητας μέσα στη φύση.

Η Καρδαμύλη είναι ένα πανέμορφο παραθαλάσσιο χωριό της Μεσσηνιακής Μάνης, που βρίσκεται 35 χλμ νότια της πόλης της Καλαμάτας, και υπάγεται διοικητικά στο δήμο Λεύκτρου. Η Καρδαμύλη αποτελεί έναν από τους καλύτερα διατηρημένους παραδοσιακούς οικισμούς της Μεσσηνιακής Μάνης και ταυτόχρονα σημαντικό τουριστικό θέρετρο.

Our latest special offers,
straight to your inbox

Stay up to date with the latest specials from Base Hotel. Subscribe and save on your next stay.

Continue browsing site